Email

info@escooter.com.tr

Telefon

0 (216) 759 93 94

İstanbul Elektrikli Scooter

Elektrikli Scooter

Elektrikli scooterlar dünyada birçok ülkede yaygın olarak kullanılan ve son birkaç yılda Türkiye’de de kullanılmaya başlanan mikro hareketlilik seçeneğidir. Elektrikli scooter lar çok işlevsel ve çok kullanışlı olmalarıyla bilinirler. Escooter dünyanın en çok tercih edilen Vsett , ve Dualtron markalı elektrikli scooter ları pazarlayarak 2022 elektrikli scooter furyasına hızlı bir giriş yapmıştır.

Elektrikli scooter son dönemlerde sadece eğlenme amaçlı değil, ulaşım aracı olarak da kullanılıyor. Gitmek istediğiniz yere trafiğe takılmadan daha hızlı gitmenizi sağlıyor. Üstelik park sorunu da ortadan kalkıyor. Özellikle İstanbul’da yaşıyorsanız bu hayatınızı tamamen kolaylaştırıyor.

Elektrikli scooter 100 ile 1000 dolar arasında fiyatlar değişiklik göstermektedir. Escooter , İstanbul’un en iyi elektrikli scooter firması olduğundan İstanbul elektrikli scooter fiyatlarında belirleyici bir firmadır. İstanbul elektrikli scooter fiyatları ; diğer firmalarda pahalı olduğundan, herkese göre ve uygun fiyatlı elektrikli scooterları , Erenköy’de ki Escooter mağazasını ziyaret etmenizi öneririz. Elektrikli scooter , en yeni elektrikli scooterlar Erenköy Escooter firmasına gelmekte olup, gelmeyenleri ise ön satışa açılmıştır.

 

Escooter firması test sürüşü randevusu verip alacağınız Escooter’ı deneyip, kullanma imkanı sunuyor. Ve en önemlisi! İstanbul’da Elektrikli Scooter bozulursa Escooter servis imkanı da sunuyor. Escooter , Elektrikli scooter firmaları arasında en iyisi olmayı vizyon ve misyon edinmiştir.